tisdag 27 maj 2014

DEA Utbildningsprodukter av världsklass - öka och tjäna enorma inkomster av unika tjänster och produkter


 Hej
Dagarna går och sommaren är nästan här. 
Förra sommaren började jag jobba med SFM.


Som medlem i Six Figure Mentors erbjuds den bästa möjligheten att vidareutbilda sig i Digital Experts Academy som är en utbildningsstege i 4 nivåer. De olika nivåerna heter Silver, Guld, Platinum och Black.
Bli en heltids eller deltids internetföretagare genom att utbilda dig i Digital Experts Academy´s utbildningsprogram där du lär dig att marknadsföra och sälja i stort sett vilken produkt du vill på internet i framtiden.

 Silver är ett e-inlärningsprogram som  designat för att ge dig en stabil grund för att lyckas den digitala ekonomin - Det är också ett exlusiv program som ger dig alla verktyg till att utbilda dig till Digital Entreprenör med träningsprogrammet inom Digitalt Entreprenörskap och mindset träning samt ger ett certifikat .
Framgång börjar alltid på insidan. Det är orealistiskt att förvänta sig nya resultat genom att applicera gammal logik. SILVER ger dig det fundamentala tankesättet för framgång och de färdigheterna som är nödvändiga för ett digital liv. Träningen  levereras via utvecklad, e-inlärnings portal presenterar den senaste tekniken inom “space-repetition” inlärning som hjälper dig att snabbt absorbera och tillämpa den expert information som inkluderas.
Träningen sker online via en patentskyddad e-lärningsplattform, som drivs av Weskill, en världsledare i professionell utveckling och online utbildning (Det här är samma träning som världens framgångsrikaste företag betalar hundratusentals dollar för)
Den innehåller något som kalla “Space repetition learning” där allt utbildningsmaterial är nerbrutet i fragment så att du snabbt och effektivt kan absorbera var du lär dig. Det här låter dig applicera expertkunskaperna du lär dig direkt med omedelbar verkan.
SILVER har ett innestående kurs i digital marknadsföring som ger ett certifikat. Tillsammans med de fyra Weskill det designat för att ge dig en tydlig, ändamålsdriven strategi, något som alla entreprenörer som lyckas stort har gemensamt. Är du redo att släppa fram din innersta entreprenör?


SILVER: Exklusiv utbildning till entreprenörskap - tar fram din innersta entreprenör
Vill du jobba som egen?
Vill du jobba hemifrån?
Vill du ha ett friare Liv?

Kolla möjligheten inom SFM du också, Vi visar dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar