måndag 14 oktober 2013

Är det många som handlar på internet i Sverige, kanske du undrar?

Är det många som handlar på internet i Sverige, kanske du undrar?

Här kommer häpnadsväckande siffror.

Detta är bara en av anledningar till att du ska befinna dig på internet då internethandeln ökar för varje år som går.

Du hittar artiklen genom att klicka på länken nedan.

http://www.internetstatistik.se/artiklar/84-procent-e-handlar/


Börjar man ett samarbete med oss & Ström & Bir har man ett unikt utgångsläge att kunna jobba fram en framgångsrik Internet verksamhet på kortare tid än vad en traditionell företagsamhet gör. Hur vet vi detta och är säkra på detta?

Jo i vårt digitala världsledande online verksamhet finns möjlighet för den som ingen kunskap har att bygga upp egen internet verksamhet av professionella utbildare både online och i live och nå framgång på kort tid.
 Hur länge har SFM & DEA drivit verksamhet?
Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit integrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA).

Vi visar dig hur du kan:

Ersätta din nuvarande inkomst genom att plugga in till SFM , The Six Figure Mentors, ett färdigt fungerande försäljningssystem som har ett bevisat resultat världen över.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar