söndag 22 september 2013

Tjäna pengar på internet

Tjäna pengar på internet? hur gör man?

Antar att du har undrat någon gång varför vissa människor lyckas skapa sig ett överflöd av både pengar och fritid? Hur resonerar de? Hur gör de för att tjäna pengar? Svaren ligger i hur man skapar sina inkomster, om du gör det som anställd, företagare eller investerare. Varje grupp tänker på sitt sätt, och med sina grundvärderingar som styr deras handlande.

Skillnaden mellan fattiga, medel och rika kan beskrivas enkelt genom att titta på respektives grupp inkomster och utgifter.



Fattiga - I denna grupp har de flesta bara aktiva inkomster, vilket är pengar som kommer i form av lön från personens arbete. Och i de flesta fall så går hela inkomsten åt till utgifter såsom boende och andra räkningar.

Medel - Denna grupp som de flesta i Sverige tillhör, som har lite mer att leva för skaffar sig skulder vilket leder till mer utgifter. Även i denna grupp är det inte många som har någon större passiv inkomst. Vad menar jag då med det, jo pengar som man inte behöver arbeta aktivt för att tjäna. Säg att du investera pengar i något en gång, som man sedan får in pengar för varje månad eller en eller ett par ggr om året. Att tjäna pengar på internet kräver till en början en del arbete, men kan till slut utvecklas till en passiv inkomst. Tänk dig fördelarna med att tjäna pengar på internet. Du behöver bara en dator och internet och du kan sitta och tjäna pengar hemifrån, där ditt hem kan vara varsomhelst i världen.

Rika - Den stora skillnaden mellan de olika grupperna är att deekonomiskt oberoende väljer att investera pengar i tillgångar som ger passiva inkomster och för dessa pengar investerar de i ännu mer tillgångar vilket gör att de inbringar ännu mera pengar.

Hur kan man då gå från den ena gruppen till den andra? Det är det som jag ska försöka visa med hjälp av denna information hur du ganska enkelt kan tjäna extra pengar genom att utnyttja internet.

Vill du få bättre ekonomi, så måste du göra något och det nu!




Mer Information KLICKA HÄR






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar